Előfizetői tartalom

Lecsaphat Damoklész kardja a brit miniszterelnökre? Párton belüli összeesküvésről pletykálnak

Portfolio
A brit parlament mai ülésén azonnali választások kiírását követelte Keir Starmer, a brit Munkáspárt vezetője a kormányfőtől, Rishi Sunaktól. Starmer gyávának nevezte Sunakot, amiért halogatja a választást. Eközben a Konzervatív Párton belüli források is arról pletykáltak, hogy elindult a szervezkedés Sunak leváltására - írja a BBC.

A londoni parlamentben csapott össze Rishi Sunak konzervatív párti brit miniszterelnök és Keir Starmer, a közvélemény-kutatásokban hatalmas előnnyel bíró Munkáspárt vezetője. Starmer elmondása szerint a miniszterelnök "fél" szembenézni a választókkal az elhibázott kormányzása miatt, ezért nem hajlandó azonnal választásokat kiírni, ami jövő januárig esedékes. Rishi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés