Előfizetői tartalom

Kulcsfontosságú választások Amerikában: Trump ismét fitogtatta az erejét, de vannak intő jelek

Portfolio
Tegnap újabb államokban tartottak előválasztásokat mind a republikánusok, mind a demokraták az Egyesült Államokban, annak ellenére, hogy már múlt héten bebiztosította a jelöltségét mindkét elnöki várományos. A legnagyobb figyelem ezúttal Ohióra összpontosult, ugyanis ott csapott össze a republikánusok Donald Trumpot támogató szárnya a párt régivágású, mérsékeltebb irányvonalát képviselő csoportjával. Bár mindenhol győzedelmeskedett Trump és a hivatalban lévő demokrata elnök, Joe Biden, néhány figyelmeztető jel továbbra sem hagyhatja őket nyugodni a novemberi választás előtt.

Tegnap öt államban, Arizonában, Illinois-ban, Ohióban, Kansasben és Floridában folytatódott az amerikai előválasztás. A demokratáknál az inkumbens Joe Biden mindenhol főlényes győzelmet tudhatott magáénak, Floridában ráadásul meg sem tartották a voksolást, hanem automatikusan Bidennek osztották ki az állam delegáltjait. Az AP összesítése szerint Biden Ohióban a demokrata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés