Előfizetői tartalom

Trump durván beleszállt Biden Izrael-politikájába: szerinte a zsidó demokraták gyűlölik a vallásukat

Portfolio
Donald Trump volt amerikai elnök egy hétfőn megjelent interjúban erősen kritizálta a Demokrata Párt és Joe Biden elnök Izraellel kapcsolatos álláspontját. Azt állította: a demokraták utálják Izraelt, és azok a zsidó vallású amerikaiak, akik a demokratákra szavaznak, "gyűlölik a vallásukat." Chuck Schumer, a demokraták szenátusi vezetője beszédében nemrég erősen bírálta Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt. Ezzel kapcsolatban nyilvánított véleményt tegnap a republikánus exelnök, akit idén is az elnöki szék republikánus várományosának tekintenek.

Donald Trump korábbi amerikai elnök egy tegnap nyilvánosságra hozott interjúban úgy fogalmazott, hogy minden zsidó, aki a demokratákra szavaz, "gyűlöli a vallását". Trumpot Joe Biden Izrael-politikájáról és Chuck Schumer New York-i demokrata szenátor Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel szembeni bírálatáról kérdezték egy podcast műsorban, amelynek házigazdája korábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés