Előfizetői tartalom

Nem bír fizetni Donald Trump, elbukhatja az ingatlanbirodalmát

Portfolio
Donald Trump volt amerikai elnök hétfőn tájékoztatta a New York állami bíróságot arról, hogy nem sikerült kezest találnia ahhoz, hogy meg tudja téríteni a rá kiszabott 454 millió dolláros pénzbüntetést. Trump állítólag 30 biztosítócéget felkeresett négy brókeren keresztül, de egyikőjük sem vállalt kezességet a volt elnök adósságáért. Az ingatlanmágnásból lett politikust saját vagyonának túlbecslése és hitelezői átverése miatt ítélték pénzbüntetés megfizetésére, ha pedig valóban fizetésképtelennek bizonyul, az ügyészség akár le is foglalhatja ingatlanjait.

Mintegy 30 kezességgel foglalkozó biztosítócég is elutasította Donald Trump volt elnök kérelmét, hogy vállaljanak felelősséget a volt elnök 454 millió dolláros pénzbüntetésének kifizetéséért – közölték hétfőn Trump ügyvédei a Reuters tudósítása alapján. Ezzel a várható republikánus elnökjelölt közelebb került ahhoz, hogy a New York állami ügyészi hivatal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés