Előfizetői tartalom

Trump irigykedhet: van egy fontos terület, ahol Bidennek hatalmas az előnye

Portfolio
Joe Biden amerikai elnök kampánya februárban 53 millió dollárt gereblyézett össze, így eddig rekordmennyiségű, összesen 155 millió dollárnyi készpénzt halmozott fel a 2024-es választási kampány során. Ez az összeg jóval meghaladja várható a republikánus ellenfele, Donald Trump jogi kiadások miatt megcsappant pénzállományát. A demokrata Biden és Trump is a múlt héten szerezte meg pártja jelöltségét, miután elegendő küldöttet gyűjtöttek az előválasztáson.

Joe Biden hivatalban lévő amerikai elnök a múlt hónapban 53 millió dollárt gyűjtött össze kampányadományokból, ez a teljesítmény pedig az elnök tisztviselői szerint a legerősebb alulról szerveződő adománygyűjtési hónapnak számított Biden újraválasztási kampányának indulása óta - írja az NBC News. Biden kampánykasszája ezáltal összesen 155 millió dollárból gazdálkodhat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés