Előfizetői tartalom

Kijev közölte az Orbán–Zelenszkij-találkozó részleteit – kemény tárgyalás vár a magyar kormányfőre

Portfolio
Andrij Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője az Interfax-Ukrajina hírügynökségnek adott interjújában részletes betekintést nyújtott a közelgő diplomáciai tárgyalásokba, köztük Zelenszkij elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök várva várt találkozójába. Egy lehetséges orosz-ukrán béketervről is nyilatkozott az ukrán vezető.

„Határozottan haladunk a Zelenszkij és Orbán közötti találkozó felé. Ez lesz a fő feladatunk a Dmitro Kuleba [ukrán] és Szijjártó Péter külügyminiszterekkel a január 29-én Ungváron tartandó találkozónkon” – jelentette ki Jermak, hozzátéve, hogy minden részletet tisztázni akarnak az egyeztetés kapcsán. Dmitro Kuleba és én végig akarjuk járni a kérdések teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés