Előfizetői tartalom

Donyecket lőtték az ukránok, elfoglalták az oroszok Krohmalnét – Háborús híreink vasárnap

Portfolio
Vasárnap tűz ütött ki a Novatek Balti-tenger partján található gáztermináljában. A helyiek állítólag egy drónt, majd több robbanást hallottak. Pénteken már volt egy sikeres dróntámadás egy Brjanszk régióban található olajraktár ellen. Az orosz védelmi minisztérium bejelentette, erőik elfoglalták a Harkiv megyei Krohmalne falut. A település elvesztését Ukrajna is elismerte. Volodimir Zelenszkij ukrán államfő kijelentette, szívesen látják Donald Trump volt amerikai elnököt, jelenlegi elnökaspiránst, ha 24 óra alatt véget tud vetni a háborúnak.

2024. január 22. 06:33 Megosztás Hétfői tudósításunk A háborúval foglalkozó hétfői híreink itt olvashatóak: Kapcsolódó cikkünk 2024. 01. 22. Érzékeny célpontot lőttek az ukránok, harmadik fél csatlakozna be a háborúba? - Háborús híreink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés