Előfizetői tartalom

Már több száz halottja van palesztin oldalon is a gázai konfliktusnak

Portfolio
A Hamász által indított offenzíva nyomán az izraeli támadások legalább 256 halálos áldozatot követeltek a Gázai övezetben - közölte a gázai egészségügyi minisztérium. Ezen felül 1788 palesztin sebesült meg. Az izraeli légierő azt követően indított csapásokat a Hamász célpontjai ellen, hogy a terrorszervezet meglepetésszerű támadást hajtott végre, amelyben mintegy 300 ember izraeli ember halt meg. 

A Hamász palesztin szélsőséges szervezet által kezdeményezett támadásokra válaszul indított izraeli offenzíva legalább 256 ember halálát okozta a Gázai övezetben - jelentette a gázai egészségügyi minisztérium a Reuters tudósítása szerint. Ez a szám 20 kiskorút is tartalmaz, és körülbelül 1788 palesztin sérültet is magában foglal. Az izraeli légierő megtorolta szombaton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés