Előfizetői tartalom

Putyin elképesztő új részletet árult el Prigozsin haláláról - Megdőlhet a korábbi elmélet

Portfolio
Vlagyimir Putyin rendkívül érdekes részletet árult el Jevgenyij Prigozsin, a Wagner csoport néhai zsoldosvezérének halálával kapcsolatban, akinek repülőgépe augusztusban zuhant le Oroszországban. Az orosz elnök ugyanis arról beszélt a Valdaj nemzetközi vitakör plenáris ülésén, hogy a szerencsétlenség ügyében zajló vizsgálatok során kézigránátok nyomaira bukkantak.

Putyin elmondta, az orosz nyomozóbizottság vezetője néhány nappal ezelőtt jelentett neki, így megtudta, a baleset áldozatainak holttestében kézigránátok darabjait találták meg.  Hozzátette azt is, a gépet nem érte külső hatás, ez már megállapított tény. Itt érdemes megjegyezni, hogy több amerikai tisztviselő is azt állította nem sokkal a baleset után, hogy szerintük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés