Előfizetői tartalom

Lángokban Szevasztopol kikötője, véget ért a Putyin-Kim csúcstalálkozó - Háborús híreink szerdán

Portfolio
Ma hajnalban valószínűleg ukrán támadás érte Szevasztopol kikötőjét, úgy néz ki, legalább egy Ropucsa típusú partraszállító hajót találat ért. Robotine térségében heves harcok zajlanak, az ukránok több támadást is megkíséreltek a szektorban. Kupjanszk térségében, északon pedig az oroszok próbálnak előre nyomulni. Véget értek a tárgyalások Kim Dzsong-un észak-koreai vezető és Vlagyimir Putyin orosz elnök közt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. szeptember 13. 19:10 Megosztás Megszólalt az orosz védelmi miniszter: friss katonákat és fegyvereket küldenek a frontra Az orosz hadsereg aktív védelmet folytat, magabiztosan és megbízhatóan lép fel - jelentette ki Szergej Sojgu orosz védelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés