Előfizetői tartalom

Elismerte az ukrán katonai kémfőnök: nehéz az ellentámadás, de a rossz időjárás mellett is folytatni fogják

Portfolio
Lassabban halad az ukrajnai ellentámadás, mint szerette volna, a helyzet nehéz többek között az orosz kamikaze drónok miatt is, de ezzel együtt is folytatódni fog az ellentámadás a rossz idő mellett is – gyakorlatilag ezeket hangsúlyozta egy szombati kijevi konferencián Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés vezetője.

A Reuters értelmezése szerint a Viktor Pincsuk Alapítvány által Kijevben rendezett konferencián elhangzott megjegyzések az eddigi legerősebb jelét adják annak, hogy Ukrajna nem tervezi, hogy az időjárás fordultával az év későbbi szakaszában leállítja az offenzívát. Így tehát az a hideg, csapadékos idő mellett is folytatódni fog. A harci cselekmények így vagy úgy, de folytatódni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés