Előfizetői tartalom

Putyin szerint kudarc az ukrán ellentámadás, de akad itt pár bökkenő

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök "kudarcnak" minősítette Ukrajna erőfeszítéseit a Moszkva által megszállt területek visszaszerzésére. Tette mindezt annak ellenére, hogy Kijev korábbi jelentése szerint az ukrán csapatok áttörték Oroszország első és legerősebb védelmi vonalát, és különböző helyszíneken, többek között Bahmutban törnek előre.

Vlagyimir Putyin orosz elnök török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdogannal való találkozója után kijelentette: Sikertelen az ukrán ellentámadás az Oroszország által korábban megszállt területeken. A Reuters beszámolója szerint azt is hozzátette, szó sincs patthelyzetről, és Ukrajna erőfeszítései kudarcot vallottak. Fontos azonban megjegyezni, hogy Putyin következetesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés