Előfizetői tartalom

Lehet, hogy hamarosan még félelmetesebb lesz Oroszország rettegett fegyvere

Portfolio
Oroszország FPV-drónjai jelentős veszteségeket okoznak az ukrán fronton, a legtöbb ilyen fegyver azonban egyszer használatos, kamikaze-konfigurációban működik. Nemrég videó jelent meg egy olyan FPV-drónról, melyre egy RPG-26-os rakétagránátvetőt rögzítettek kezelői, így hamarosan akár többször használatosak is lehetnek ezek a fegyverek.

Az ukrán hadsereg a nyár elejétől fogva folyamatos nyomás alatt tartja az Ukrajna megszállt területein felhúzott orosz védvonalakat, az offenzíva igencsak jelentős veszteségekkel zajlik. Az ukrán harcjárművek semlegesítésében fontos szerepet játszanak az orosz FPV kamikaze-drónok; lényegében olyan filléres, alapvetően civil célra fejlesztett drónok, melyekre az oroszok egyszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés