Előfizetői tartalom

Videó: Oroszország egyik legkegyetlenebb fegyvere tart a frontra

Portfolio
A kazettás lőszerek bevetése évtizedek óta a hadviselés szürke-zónájának számít: bár a legtöbb nyugati hatalom betiltotta a fegyverek használatát, a legnagyobb katonai hatalmak, így Oroszország vagy az Egyesült Államok napjainkig hatalmas készletekkel rendelkezik belőlük. Nem meglepő az, hogy Ukrajnában is gyakran találkozhatunk a fegyverrel, egy videó alapján Moszkva is ilyenekkel tervezi megerősíteni a tüzérségét.

A hétfőn készült videón vagy egy tucat BM-27 Uragan rakéta-sorozatvető látható, amint vasúti úton szállítják őket a közép-oroszországi Omszk városából Ukrajna felé. Omsk heute. Ein Dutzend BM-27 Uragan Mehrfachraketenwerfer auf dem Weg in Richtung Ukraine. Sollten besser heute zerstört werden als morgen.Oder wie es sagen sollte: Wollen wir wirklich in Kauf nehmen, dass russische...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés