Előfizetői tartalom

Frappáns választ adott Lengyelország Lukasenka fenyegetőzésére: megtúráztatták kicsit a 'Fekete Párducokat'

Portfolio
Az egyébként is feszült lengyel-fehérorosz helyzet az utóbbi hetekben még jobban elmérgesedett, hála a Wagner-zsoldosok Fehéroroszországba történő áttelepülésének. A magánhadsereg a fehérorosz erőkkel közösen nemrég a határtól alig pár kilométerre kezdett hadgyakorlatba, Lengyelország pedig amolyan végső érvként felvonultatta Varsóban azokat az eszközöket, melyekkel Minszk nem igazán rendelkezik: modern harckocsikat.

A lengyel fővárosban készült felvételen az látható, amint a nemrég Dél-Koreától megvásárolt K2 Black Panther harckocsik végigmasíroznak egy főúton. Poland has brought out its new South Korean K2 Black Panther tanks on to the streets of Warsaw.The couple of thousand Wagner Group soldiers in Belarus would get obliterated in just a few hours if they would try to attack Poland and the...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés