Előfizetői tartalom

Videó: szövetségese legújabb atomrakétáit tekintette meg Oroszország védelmi minisztere

Portfolio
Oroszország védelmi minisztere, Szergej Sojgu és kínai pártvezetők látogattak Észak-Koreába, hogy részt vegyenek a koreai háború lezárásának 70. évfordulója alkalmából megtartott katonai parádén. Kim Dzsongun és vendégei a legmodernebb észak-koreai fegyvereket bemutató felvonuláson szemügyre vették a diktatúra új atomrakétáit, a Hvaszong-17-et és a Hvaszong-18-at is.

Kínai és orosz tisztviselők vállvetve álltak Kim Dzsongun mellett, amikor egy Phenjanban tartott katonai parádén megtekintették Észak-Korea legújabb nukleáris rakétáit és új, támadásra alkalmas katonai drónjait - közölte pénteken (július 28-án) az országok állami médiája. A fővárosban csütörtök este tartott, széles körben várt parádéval a koreai háború befejezésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés