Előfizetői tartalom

Ukrajna legmodernebb páncélosa is odaveszhetett a sikertelen zaporizzsjai roham során

Portfolio
Az ukrán csapatok szerdán nagy volumenű támadást indítottak Zaporizzsja megyében, Robotyne környékén, melyet az eddig napvilágot látott felvételek alapján felfogott az orosz védelem. Az akcióban legalább egy Bradley gyalogsági harcjármű megsemmisült, egy friss videó alapján pedig úgy tűnik, hogy egy Leopard 2A6-os harckocsit is hátrahagytak.

A videón látható az, amint egy orosz Lancet drón oldalba kap egy ukrán Leopard 2A6-os harckocsit. A járművet jól láthatóan hátrahagyták, a torony tetején nyitva van a csapóajtó. Russian Lancet drone hitting Ukrainian Leopard 2A6 near Robotyne. #Ukraine— Ukraine (-) July 26, 2023 Az, hogy a Lancet támadása mekkora károkat okozott a harckocsiban a videó alapján nem állapítható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés