Előfizetői tartalom

Felvételek: csúnyán szétverte az ukrán tankokat az orosz sztárfegyver

Portfolio
Újabb videó jelent meg a tegnapi, Robotyne térségében történt - valószínűleg kudarcos - ukrán páncélosrohamról. Eddig nagyon úgy fest, hogy ugyanaz történt meg még egyszer, mint ami bő másfél hónappal ezelőtt: az orosz haderő aknákkal beterelte az ukrán páncélosokat egyetlen folyosóba, majd tüzérséggel és drónokkal harcképtelenné tették őket. Az orosz ellenintézkedésben fontos szerepet játszottak ismét a Lancet-drónok.

Tegnap reggel nagyszabású ukrán páncélosroham indult a Zaporizzsja megyében található Robotnye térségében. Orosz források szerint a támadásban körülbelül 80 ukrán harcjármű vett részt, főleg harckocsik, lövészpáncélosok és páncélozott szállító harcjárművek. Kapcsolódó cikkünk 2023. 07. 26. Rybar: hatalmas ukrán támadás indult Orihivnél, három irányból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés