Előfizetői tartalom

Színt vallott az Egyesült Államok az ukrajnai hadsereg valós erejéről

Portfolio
A Fehér Ház nemzetbiztonsági szóvivője, John Kirby kijelentette, hogy Ukrajna Oroszország elleni ellentámadása "nem patthelyzet", annak ellenére, hogy nem halad olyan gyorsan, ahogyan azt szerették volna. Kirby pedig ígéretet tett arra, hogy az Egyesült Államok továbbra is minden támogatást megad Kijevnek - írja a Reuters.

A Fehér Ház nemzetbiztonsági szóvivője, John Kirby egy nemrégiben tartott sajtótájékoztatón foglalkozott az Oroszország elleni ukrán ellentámadás jelenlegi helyzetével. A vártnál lassabb haladás ellenére Kirby hangsúlyozta, hogy az ukrán offenzíva halad előre, nem ragadtak be a frontvonalak. Az ukrán ellentámadás előrehaladásának ütemére vonatkozó kérdésekre válaszolva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés