Előfizetői tartalom

Elengedtek az oroszok egy amerikai katonát, aki ezután olyat tett, amire nem sokan számítottak

Portfolio
Megsérült az ukrán fronton Trevor Reed, volt amerikai tengerészgyalogos, akit korábban három évig tartottak fogva Oroszországban. Reedet még a háború előtt tartóztatták le, alighanem sokakat meglepett az, hogy az oroszországi börtönévek után Ukrajnába ment harcolni. Az ügy komoly diplomáciai hullámokat vetett, de a Biden-kormány szerint nem lesz hatással más amerikai állampolgárok szabadon engedésével kapcsolatos tárgyalásokra.

Németországba szállítottak egészségügyi ellátásra egy volt amerikai tengerészgyalogost, aki az ukrajnai harcokban sérült meg – tudta meg a CNN. Az illető Trevor Reed, egy 31 éves férfi, aki még a háború előtt három évet töltött orosz fogságban. Reedet eredetileg 2019-ben tartóztatták le az orosz hatóságok, mivel részegen összetűzésbe keveredett néhány orosz rendőrrel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés