Előfizetői tartalom

Óriási bejelentés érkezett: az ukránok már a területeik felét visszafoglalták az oroszoktól!

Portfolio
Antony Blinken amerikai külügyminiszter vasárnapi bejelentése szerint Ukrajna már visszaszerezte az Oroszország által kezdetben elfoglalt területek mintegy felét, és közben hűtötte a kedélyek az ukrajnai ellentámadással kapcsolatban. Azt a hangsúlyos mondatot is kimondta ugyanis Blinken, hogy Ukrajna „nagyon kemény harccal” néz szembe ahhoz, hogy ennél többet is visszaszerezzen az oroszok által elfoglalt területeiből.

A CNN-nek adott vasárnap interjút Antony Blinken amerikai külügyminiszter és ebben arról számolt be, hogy Ukrajna sikeresen visszaszerezte a kezdetben Oroszország által elfoglalt területeinek mintegy felét. Úgy fogalmazott szó szerint Ukrajna kapcsán, hogy Már visszavette az eredetileg elfoglalt területek mintegy 50 százalékát. Blinken bejelentése egyébként éppen aznap érkezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés