Előfizetői tartalom

Törökország húzhatja ki a csávából Putyint? - Meglepő témakörben folytatnak egyeztetéseket

Portfolio
Törökország és Szaúd-Arábia dolgozik azon, hogy hazatérhessenek az Ukrajnából az orosz invázió során elhurcolt gyerekek. A lépés azért is kiemelten fontos, mert a Nemzetközi Büntetőbíróság többek között éppen a gyermekek elrablása miatt adott ki elfogató parancsot az orosz államfő ellen. - Írja a Reuters a Financial Times értesüléseire hivetkozva.

Szaúd-Arábia és Törökország állítólag tárgyalásokat folytat az Oroszországba áttelepített ukrán gyermekek hazatérésének megkönnyítése érdekében, akiket gyermekotthonokban helyeztek el, vagy orosz családok fogadtak örökbe. A közvetítési folyamat részeként a kijevi és a moszkvai tisztviselők állítólag összeállítják azoknak a gyerekeknek a listáját, akiket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés