Előfizetői tartalom

Orosz hadihajó bukkant fel Amerika partjainál, Ukrajna fél használni a nyugati páncélosokat - Háborús híreink pénteken

Portfolio
Orosz hadihajó kötött ki Havannában, demonstrálva a két egykori hidegháborús szövetséges feléledő kapcsolatait. Eközben az Európai Parlament megszavazta a 155 milliméteres lövedékek szállítását Ukrajnába. Olaszország német Leopard 2 harckocsik beszerzését tervezi készletei feltöltésére. Vlagyimir Putyin elnök a Rosszíja 24 hírcsatornán is közvetített interjújában állította, információi szerint az ukrán katonák félnek beülni a nyugatról kapott páncélosokba.

2023. július 14. 21:20 Megosztás Üzent Ukrajna: kicsi az esélye, hogy Oroszország atomfegyvert vet be Andrij Jermak, az ukrán elnöki iroda vezetője újságíroknak elmondta, mindig fennáll a veszélye annak, hogy Oroszország atomfegyvereket vet be az ukrán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés