Előfizetői tartalom

Zelenszkij: Biden akár öt perc alatt véget vethetne az ukrajnai háborúnak

Portfolio
Joe Biden amerikai elnök akár öt perc alatt lezárhatná a háborút, ha belekényszerítené Ukrajnát abba, hogy mondjon le a területeiről, de ez az ország számára elfogadhatatlan kimenetel lenne – jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Ugyanakkor nem cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint Ukrajna hajlandó lenne tárgyalni a konfliktus lezárásáról, ha elérik a Krím határát az ukrán katonák.

Hosszú interjút adott Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az ABC Newsnak, melyben az ukrajnai háború lehetséges befejezéséről is beszélt. Az ukrán elnököt az amerikai választásokról kérdezték, kitérve Donald Trump volt amerikai elnök azon kijelentésére, hogy 24 órán belül lezárhatná a konfliktust. Zelenszkij azt mondta: Trump már volt korábban elnök, miközben Ukrajna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés