FONTOS Nyakunkon a tranzakciós illeték megemelése, erre az MNB most szólítja fel a bankokat, hogy olcsóbbak legyenek
 
Előfizetői tartalom

Pontos számokat árult el Ukrajna az ellentámadás jelenlegi állásáról

Portfolio
Hanna Maljar, Ukrajna védelmiminiszter-helyettes hétfőn bejelentette, hogy az ukrán fegyveres erők sikereket értek el Bahmut térségében, egyre szorosabbra húzva a hurkot a várost védő orosz csapatok körül. A helyettes ezen kívül azt is elárulta, mekkora területet szabadítottak fel az ukrán ellentámadás kezdete óta.

Hanna Maljar állítása szerint a múlt héten Ukrajna délen 10,2 négyzetkilométernyi, míg keleten 4 négyzetkilométernyi területet foglalt vissza Oroszországtól. Ez azt jelenti, hogy a június elején elinduló ukrán offenzíva kezdete óta összesen, 168 négyzetkilométernyi területet szabadítottak fel délen, és 24 négyzetkilométert Bahmut környékén. Ezzel összesen 192 négyzetkilométernyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés