Előfizetői tartalom

Biden figyelmeztette a kínai elnököt: ne barátkozzon annyira az oroszokkal, mert baj lesz

Portfolio
A CNN-nek nemrégiben adott interjújában Joe Biden amerikai elnök elárulta, hogy figyelmeztette Hszi Csin-ping kínai elnököt, hogy milyen gazdasági következményekkel járhat, ha Oroszország mellé áll az Ukrajnával fennálló konfliktus közepette. Biden hangsúlyozta Hszinek, hogy Kína gazdasága nagymértékben függ a nyugati befektetésektől.

A CNN-nek nemrégiben adott interjújában Joe Biden amerikai elnök elárulta, hogy figyelmeztette Hszi Csin-ping kínai elnököt az Oroszországgal való kapcsolatuk lehetséges gazdasági következményeire, mivel Peking gazdasági stabilitása nagymértékben függ a nyugati befektetésektől. Ez a figyelmeztetés azt követően hangzott el, hogy a kínai elnök Vlagyimir Putyinnal találkozott....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés