Előfizetői tartalom

Kiderült, hol van Prigozsin, orosz ellentámadás indult - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Bahmut körül heves harcok dúlnak az orosz és az ukrán csapatok között, mindkét fél területi nyereségről számolt be. Az ukrán offenzíva továbbra is nagyon lassan halad, jelentős veszteségekkel. Oroszország megtalálhatta a Wagner-csoport helyetteseit. Az oroszok és az ukránok is egymást vádolják a zaporizzsjai atomerőmű körül kialakult feszültségek miatt. Állítások szerint valakik az erőmű felrobbantására készülnek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. július 06. 22:03 Megosztás Megérkezett Prágába Zelenszkij Bulgáriai látogatása után Csehországba érkezett csütörtök este Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Prágában Petr Pavel cseh köztársasági elnök fogadta, de később találkozik Petr...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés