Előfizetői tartalom

Lecsapna Putyin a háború legnagyobb támogatóira? – A Dumában már készül a törvényjavaslat

Portfolio
Az orosz parlament alsóháza, az Állami Duma olyan törvényjavaslatot készít elő, amely szerint a jövőben egy külön testület ellenőrizné a bloggerek működését. A javaslat a katonai bloggereket is érintené, akik az ukrajnai háború legelkötelezettebb támogatóinak számítanak, ugyanakkor rendszeresen fogalmaznak meg éles kritikát az orosz hadvezetéssel szemben.

Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) védelmi elemzőintézet szerdai jelentése a RIA Novosztyi orosz hírügynökség alapján arról írt, hogy Jana Lantratova, az Állami Duma oktatási bizottságának első elnökhelyettese azt mondta, az alsóház egy olyan testület létrehozására tesz javaslatot, amely jogosult lesz ellenőrizni a bloggerek tevékenységét. Egy másik törvényjavaslat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés