Előfizetői tartalom

Terrorelhárítási művelet miatt lezárták Moszkvát, Ukrajnában folytatódik a rakétázás

Portfolio
Három ember meghalt és többen megsebesültek Ukrajnában, amikor Oroszország az éjszaka folyamán légicsapásokat mért az ország öt régiójára, miközben a Wagner zsoldosai orosz területeken kezdtek műveleteket. Moszkvában terrorelhárítási akciókra hivatkozva több közterületet lezártak, ennek oka valószínűleg Jevgenyij Prigozsin fegyvereseinek lázadása. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egyik magas rangú tanácsadója "terrorellenes műveletnek" nevezte az orosz zsoldosvezér, Jevgenyij Prigozsin akcióit, hozzátéve, hogy "Oroszországban minden csak most kezdődik."

Az éjszaka során ugyan a híradásokban főleg a Wagner-csoport lázadásáról esett szó, de az orosz hadsereg folytatta ukrajnai rakétatámadásait. Szombat hajnalban három ember meghalt és többen megsebesültek, miután Oroszország az éjszaka folyamán légicsapásokat mért több régióra - derül ki a Reuters tudósításából Ihor Klimenko ukrán belügyminiszter arról számolt be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés