Előfizetői tartalom

Szivárognak a részletek: Moszkvára is veszélyes ballisztikus rakétarendszert tesztelhetett Ukrajna

Portfolio
Múlt szombaton az ukrán fegyveres erők megpróbáltak csapást mérni az orosz légierő egyik, a Krím félszigeten található repülőterére, de az orosz légvédelem képes volt megakadályozni a becsapódást. Az első információk szerint egy szovjet korabeli Tu-141-es drónt használtak, de a legújabb feltételezések alapján egy sokkal pusztítóbb fegyvert tesztelhettek az ukrán erők – számolt be orosz források alapján az Eastern Herald.

Múlt hét szombaton ukrán fegyveres erők légicsapást intéztek a Krím-félszigeten található Gvardejszkoje település melletti orosz légibázis ellen. Az orosz állami média aznapi beszámolója szerint a légvédelmi erők sikeresen akadályozták meg, hogy az ukránok által használt Tu-141-es drón célba érjen. A Tu-141 egy szovjet fejlesztésű, nagy hatótávolságú felderítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés