Előfizetői tartalom

Valósággal ránk rúgja az ajtót a tavasz a héten

MTI
A tél utolsó napjain még felhős, hideg idő várható, a tavasz kezdetén, a hét második felében azonban emelkedik a hőmérséklet, visszatérnek a 10 Celsius-fok fölötti maximumok, a hajnalok azonban továbbra is csípősek maradnak, jellemzően napos és száraz idő lesz - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn túlnyomóan borult lesz az ég, délutántól egyre nagyobb területen válik szakadozottá a felhőtakaró. Legnagyobb eséllyel az ország keleti harmadában fordulhat elő havazás, hószállingózás, de délelőtt helyenként még a déli részeken is havazhat. A nap második felében a csapadék északkelet felé tevődik, majd ott is megszűnik. A keleti, északkeleti tájakon további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés