Előfizetői tartalom

Radikális taktikához nyúltak az orosz katonák, holnap átfogó offenzíva indulhat - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Hamarosan várhatóan megérkeznek az első Leopard 2-es és Challenger 2-es harckocsik Ukrajnába. Vlagyimir Putyin orosz elnök Oroszország nukleáris triászának erősítéséről beszélt. Joe Biden hazaindult Amerikába Ukrajnában, illetve Lengyelországban tett látogatása után. Állítólag először használt Oroszország a frontvonalon VBIED-et. A brit hírszerzés szerint Oroszország hamarosan újra megpróbálja bevenni Vuhledart. Orbán Viktor hamarosan Kijevbe látogathat. Ukrajna arra készül, hogy holnap, az invázió kezdetének évfordulóján átfogó támadást indít az orosz haderő. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2023. február 23. 21:05 Megosztás Kína fegyvereket adna Oroszországnak? A NATO is látja annak jeleit, hogy Kína fegyverszállításokat fontolgat Oroszországnak az ukrajnai háborúhoz - jelentette ki Jens Stoltenberg (címlapképünkön), az észak-atlanti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés