FONTOS Interjúban próbálta menteni a menthetőt Joe Biden - Elmondta, mi vezetett a katasztrofális vitateljesítményhez
 
Előfizetői tartalom

Mégis marad posztján az ukrán védelmi miniszter

Portfolio
Bár a kormányzó Nép Szolgája párt frakcióvezetője, David Arahamia február elején bejelentette, hogy a tárcánál föltárt korrupciós ügyek miatt leváltják Olekszij Reznyikov védelmi minisztert, később már arról volt szó, hogy egyelőre marad posztján. Most kérdésre Reznyikov megerősítette, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arra kérte, maradjon a minisztérium élén – írja a The Guardian.

Reznyikov Brüsszelben arra a kérdésre, hogy marad-e védelmi miniszter a következő hónapokban, azt felelte: Igen, ez az elnök döntése. A korrupciós botrány hetekkel ezelőtt amiatt robbant ki, hogy a védelmi minisztérium jelentősen túlárazottan vásárolt ellátmányt a fronton harcoló katonáknak. Reznyikov egyik helyettese már januárban távozott, két másikat pedig kedden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés