Előfizetői tartalom

Egy dolog van, ami miatt mindennél jobban aggódnak a davosi Világgazdasági Fórum résztvevői

MTI
A vállalatok vezetőinek 86 százaléka világszerte lehetségesnek gondolja, hogy két éven belül "mindenki számára katasztrofális", globális kibertámadást hajtanak végre, elsősorban az instabil geopolitikai környezet miatt - derül ki a davosi Világgazdasági Fórum (WEF) és az Accenture vállalati tanácsadóiroda szerdán ismertetett nemzetközi felméréséből.

A közvélemény-kutatás szerint a kiberbiztonsági szakértők 93 százaléka is úgy gondolja, hogy a következő években a vállalatoknak kiterjedt támadásokra kell számítaniuk számítógépes rendszereik ellen. A jelentésben kiemelik: a kibertámadások kitervelőinek stratégiájában változás érzékelhető, mert a legtöbb ilyet már hírnévrontás céljából, vállalatok ellen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés