Előfizetői tartalom

Nagyon úgy néz ki, még tartja magát Szoledár

MTI
|
Portfolio
Bár Jevgenyij Prigozsin, a Wagner zsoldoscsoport alapítója szerdára virradóra bejelentette, hogy fegyveresei átvették az ellenőrzést a donyecki régióban található Szoledár város egész területe felett, a központban még harcok folynak. Az ukrán hadsereg részéről állítását valótlannak minősítették, s így tett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is. Az orosz katonai szóvivő ugyancsak finomított Prigozsin bejelentésén, ahogy a Kreml szóvivője és egy csecsen katonai vezető is.

Szoledárt légideszant alakulatok vették blokád alá északról és délről, a légierő a városban lévő ukrán erődítményeket bombázza, a központban pedig rohamosztagok harcolnak – jelentette ki Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője a szerdai hadijelentést ismertetve. Apti Alaudinov, az Ahmat csecsen különleges alakulat parancsnoka és a luhanszki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés