Előfizetői tartalom

Ukrajna több megyéjében is szóltak a fegyverek Putyin fegyverszünete alatt - Háborús híreink vasárnap

Portfolio
A Vlagyimir Putyin orosz elnök által egyoldalúan, az ortodox karácsony idejére meghirdetett 36 órás fegyverszünet ellenére tegnap Ukrajna hét régiójában jelentettek támadásokról. Bahmut közelében továbbra is heves harcok folynak, az ukrán hírszerzés jelentése szerint pedig az oroszok minden eddiginél nagyobb mozgósításra készülhetnek. Eközben Zelenszkij az Egyesült Államokat dicsérte beszédében a hatalmas, 3 milliárd dollár értékű katonai támogatásért, amely Bradley gyalogsági harci járműveket is tartalmaz.

2023. január 08. 19:53 Megosztás Mégis jöhetnek a félelmetes német harckocsik Ukrajnába? Németország nem zárja ki, hogy a jövőben Leopard harckocsikat szállítson az ukrán fegyveres erők támogatására - mondta az ország gazdasági minisztere...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés