Előfizetői tartalom

Kiderült, kik győzhették meg Putyint arról, hogy indítsa meg az Ukrajna elleni inváziót

Portfolio
Egy ukrán hírszerzési tisztviselő azt állította, hogy Vlagyimir Putyin háromszor is elhalasztotta az invázió megkezdését - számolt be a Sky News. Vadim Szkibickij szerint az FSZB, vagyis az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat kulcsfontosságú szerepet játszott abban, hogy meggyőzzék az orosz elnököt és a katonai tisztviselőket arról, hogy inváziót indítsanak Ukrajna ellen.

Vadim Szkibickij, az ukrán védelmi hírszerző szolgálat vezetőhelyettese a Bild című német lapnak adott interjúban azt mondta: Az általunk gyűjtött információk alapján ezt a katonai műveletet háromszor is elhalasztották. A legutóbbi késleltetésre február közepén került sor. Oroszország február 24-én indította meg az ukrajnai inváziót, bár nem világos, hogy eredetileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés