Előfizetői tartalom

Elképesztő számot közölt a Pentagon a szupermodern légvédelmi fegyveréről, de van egy kis bökkenő

Portfolio
A Reuters információi szerint egy Pentagonban zajló háttérbeszélgetésben elhangzott, hogy az amerikai NASAMS légvédelmi rendszerek 100 százalékos pontosággal dolgoztak a keddi nap folyamán. Ennek ellenére a kiszivárgó videók és a szerdai infrastruktúrával kapcsolatos jelentések azt mutatják, még mindig komoly gondok vannak az ukrán légvédelemmel.

Az Egyesült Államok által biztosított NASAMS légvédelmi rendszerek 100 százalékos sikerrel fogták el Ukrajnában az orosz rakétákat - közölte szerdán Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter. A Reuters információi szerint, Austin beszéde az ukrajnai orosz invázióval foglalkozó tucatnyi védelmi miniszter rutinszerű virtuális megbeszélésén hangzott el. Austin hozzátette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés