Előfizetői tartalom

Nemrég ért véget a véres harc, most újra szólnak a fegyverek?

Portfolio
Az örmény védelmi minisztérium számolt be arról, hogy országuk haderejének egyik tisztje azeri lövések következtében sebesült meg az azerbajdzsáni határon - írja az orosz RIA Novoszty. Jóllehet a felek orosz kezdeményezésre 2020. november 9-én fegyverszünetben állapodtak meg, a határ menti térségben rendszeresek az összetűzések, legutóbb szeptemberben került sor katonák halálával járó összecsapásokra.

Az örmény védelmi minisztérium csütörtökön közölte, hogy egy örmény katona súlyosan megsebesült az örmény-azerbajdzsáni határon, azerbajdzsáni lövések következtében. November 10-én 10:30 körül (magyar idő szerint 7:30-kor) az örmény-azerbajdzsáni határ keleti részén található harcállásponton az Örmény Fegyveres Erők egyik katonai egységének katonája megsebesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés