Előfizetői tartalom

Mégsem adják olyan könnyen az oroszok Herszont? – Meglepő kijelentést tett a Kreml által kinevezett vezető

Portfolio
Vlagyimir Szaldo, Herszon megye oroszok által kinevezett vezetője csütörtökön azt mondta, meg fogják védeni a Moszkva által önkényesen annektált megye teljes területét – írja a CNN a RIA Novosztyi orosz hírügynökségre hivatkozva. Szaldo nyilatkozata akkor hangzott el, amikor az orosz erők éppen kivonulnak Herszon megyének a Dnyeper folyótól nyugatra fekvő részéből, így a megyeszékhelyből, Herszonból is.

Igen, ez nehéz most számunkra, de továbbra is megvédjük hazánkat. A mi földünk Herszon régióban, annak egész területe, minden lakosa mindenképpen az Oroszországi Föderáció része lesz – üzente Szaldo. Hozzátette, hogy a térségben most zavaros a helyzet, és az orosz vezetés kénytelen „nehéz döntéseket” hozni, ugyanakkor szerinte az igazságosság helyreáll, mert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés