Előfizetői tartalom

Nagyon szoros a verseny Amerikában: két államon múlhat minden, de adódott egy kellemetlen csavar

Portfolio
Magyar idő szerint szerda estére három olyan szenátusi szék maradt, melybe nem tudjuk még egyértelműen, melyik párt jelöltje ülhet be, ebből két olyan állam van – Nevada és Arizona -, ahol lehet valamilyen eredmény a közeljövőben. Most nagyon úgy néz ki, decemberig nem dől el, melyik párt kerül többségbe a szenátusban.

Georgiában jó eséllyel decemberre csúszik az eredményhirdetés, mivel nagyon úgy tűnik, hogy egyik jelölt sem tud majd 50%-ot szerezni, ezért választást kell ismételni: Kapcsolódó cikkünk 2022. 11. 09. Lehet, hogy egy hónap múlva dől csak el az amerikai választás eredménye Nevadában és Arizonában viszont sokkal hamarabb lehet eredmény; ahhoz pedig, hogy a Republikánusok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés