Portfolio signature

Kongatja a vészharangot az amerikai politikai elit - Előkerültek a nagyágyúk, feszült napok jönnek

Portfolio
Az amerikai választások kötelező eleme az, hogy a demokrata és republikánus politikusok körbeturnézzák az államokat, és promotálják saját pártjuk helyi szenátor, képviselő, és kormányzójelöltjeit. A CNN röviden összegyűjtötte a fontosabb nyilatkozatokat, tekintsük hát át azt, hogy milyen témákban szólaltak fel a két párt nagyágyúi és azt, hogy mik is olvashatók ki ezekből a nyilatkozatokból.

Veszélyben az amerikai demokrácia?

Joe Biden regnáló amerikai elnök Floridában, és Washington D.C.-ben mondott beszédeket, ahol hangoztatta azt, hogy a jövő kedden megrendezésre kerülő félidős választások tétje „maga a demokrácia”.

Biden a fővárosban kiemelte azt is, hogy rendkívül veszélyesnek tartja a választások körül kialakulható erőszakos eseményeket, melyek tovább szíthatják a megosztott amerikai társadalmon belüli ellentéteket.

Érdemes megjegyezni azt, hogy Biden stábja valószínűleg tisztában van az elnök mélyponton álló népszerűségével, így azokat az államokat, amelyek billegő körzetnek számítanak a jövő heti versenyben jótékonyan kihagyták a turnéállomások közül.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés