Előfizetői tartalom

Putyin meglátogatta a frontra induló katonákat és lőtt egy Dragunovval

Portfolio
Több orosz médiaforrás is videót tett közzé arról, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök a frontra induló katonákat látogat meg. Az orosz elnök láthatólag nagyon elégedett a katonák felszerelésével és fegyelmével, ami nem csoda, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy egy deszantos elitalakulatot látogatott meg és nem egy „átlag” tartalékos formációt.

Több orosz médiaforrás is különféle videókat közölt arról, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök és Szergej Sojgu védelmi miniszter meglátogatott egy katonai alakulatot, amely hamarosan a „különleges műveleti zónába,” vagyis Ukrajnába indul. Az orosz elnöknek megmutatták a katonák felszerelésüket, fegyverzetüket: láthatólag minden rendben volt, Putyin elégedett azzal, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés