Előfizetői tartalom

Áll a bál az iráni drónok körül - Moszkva és az ENSZ egymásnak üzenget

MTI
António Guterres ENSZ-főtitkár "nagyon világosan kifejtette álláspontját" az ukrajnai orosz háborúval kapcsolatban, de ez nem állította le a Moszkvával folytatott párbeszédet - jelentette be az ENSZ egyik szóvivője csütörtökön, miután egy orosz figyelmeztetés szerint veszélybe kerülhet az ENSZ-tisztségviselőkkel folytatott együttműködés.

Dmitrij Poljanszkij, az orosz ENSZ-nagykövet helyettese szerdán úgy fogalmazott: Moszkva átértékeli az együttműködést az ENSZ-főtitkárral, ha a világszervezet szakértőket küld Ukrajnába azoknak az Oroszország által bevetett drónoknak a kivizsgálására, amelyeket a nyugati hatalmak szerint Iránban gyártottak, és amelyek használatával Moszkva megszegte volna az ENSZ Biztonsági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés