Előfizetői tartalom

Elmondták az oroszok: szupermodern lopakodókat is használnak Ukrajnában

Portfolio
Az orosz védelmi minisztérium megtörte hallgatását az ötödik generációs Szu-57-es vadászgépek ukrajnai alkalmazásáról. Szergej Szurovikin tábornok keddi nyilatkozatában méltatta az orosz légierő szuperfegyvereit, ezzel egyszersmind eloszlatva a kételyeket a lopakodó vadászgép bevetése körül - vette észre az Eurasian Times.

A harcászati felhasználás minősége szempontjából különösen szeretném kiemelni a Szu-57-es ötödik generációs többfunkciós vadászgépet. Széles fegyverzetválasztékkal rendelkezik, így minden egyes bevetés során sokrétű feladatokat kap és old meg a légi és földi célpontok leküzdésére - mondta Szurovikin tábornok. Az ukrajnai frontra frissen kinevezett tábornok megjegyzése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés