Előfizetői tartalom

Putyinnal tartott megbeszélést a közel-keleti vezető, aki megharagudott Amerikára

MTI
Mahmúd Abbász palesztin elnök csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tartott megbeszélésén elutasította a kizárólagos amerikai közvetítő szerepet az izraeli-palesztin konfliktusban. Az Egyesült Államok az utóbbi időben kevesebb figyelmet fordított a közel-keleti viszály rendezésére, a palesztinok pedig több okból is bizalmatlanabbá váltak Amerikával szemben.

A két vezető az Ázsiai Együttműködési és Bizalomerősítő Konferencia (CICA) keretében találkozott Kazahsztán fővárosában, Asztanában. Putyin több kétoldalú megbeszélést folytatott, többek között Törökország, Azerbajdzsán, Kirgizisztán, Tádzsikisztán és Katar vezetőivel. Abbász szerint az amerikai közvetítés csak az ENSZ, az Európai Unió, az Egyesült Államok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés