Előfizetői tartalom

A brutális orosz parancsnok kinevezésével bedurvult a háború – Ukrajna ma is haladt előre Herszon közelében

Portfolio
A Krími híd elleni szombati támadás után ismét magasabb fordulatszámra kapcsolt a háború. A híd felrobbantását Oroszország hétfőn terrorbombázásokkal torolta meg, amelyek főleg az ukrán civil infrastruktúrát érintették, és 19 civil életét vesztette. Ukrajna egy Belgorod elleni támadással válaszolt hétfőn. A háború bedurvulását sokan a szombaton kinevezett új orosz főparancsnoknak, Szergej Szurovikinnek tulajdonítják, aki Szíriában a civilek elleni kíméletlenségéről lett ismert. Joe Biden amerikai elnök egy interjúban azt mondta, Putyin „elszámította magát”. Ma Ukrajna újabb településeket vett vissza az oroszokról Herszon közelében.

2022. október 13. 00:52 Megosztás Az IMF testületet alakít Ukrajna pénzügyi igényeinek figyelemmel követésére A Nemzetközi Valutaalap (IMF) külön csoportot hoz létre annak érdekében, hogy folyamatosan nyomon kövesse Ukrajna gazdasági szükségleteit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés