Előfizetői tartalom

Durva fenyegetés Putyintól: kemény válaszra számíthatnak azok, akik Oroszországra támadnak

Portfolio
Hétfő reggeli televíziós nyilatkozatában Putyin elmondta, hogy Moszkva hétfőn nagy hatótávolságú rakétatámadásokat indított Ukrajna energetikai, katonai és kommunikációs infrastruktúrája ellen. A rakétatámadás az Oroszországot a Krím félszigettel összekötő létfontosságú híd elleni hétvégi támadásra adott válaszreakció volt - írta meg a Reuters.

Ukrajna nagyvárosai áram és víz nélkül maradtak hétfő reggelre, és több tucat ember meghalt az ukrán városokra hétfő reggel mért orosz rakétacsapásokban. Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn reggel közölte, hogy Oroszország kemény megtorlásban részesít minden további ukrán támadást. Ha a területünkön továbbra is terrorcselekményeket kísérelnek meg végrehajtani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés