Előfizetői tartalom

Véget értek a „népszavazások” Ukrajnában, nagy a baj az Északi Áramlat körül – Háborús híreink szerdán

Portfolio
Véget értek az Oroszországhoz való csatlakozásról szóló álnépszavazások a négy ukrán megyében, nem meglepő módon mindenhol nagy többséggel győztek az igenek. Ez azt jelenti, hogy Vlagyimir Putyin hamarosan bejelentheti, hogy Donyeck, Herszon, Zaporizzsja és Luhanszk megyéket az Oroszországi Föderációhoz csatolják, ami új helyzetet teremt a háborúban, hiszen ezúttal az ukránok az orosz jog szerint már orosz területeket támadnának. Oroszországban folytatódik a mozgósítás, és folytatódik a mozgósítás előli menekülés is, már bőven százezer fölött van a Finnország, Grúzia, Kazahsztán vagy Mongólia felé távozók száma. Eközben szivárgás van az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékben is.

2022. szeptember 28. 20:33 Megosztás Fontos telefont bonyolított Zelenszkij és Erdogan Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán újabb telefonbeszélgetést folytatott Recep Tayyip Erdogan török államfővel, amelynek során elsősorban az oroszokkal a közelmúltban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés