Előfizetői tartalom

Még az ukránokat is meglepte az ellentámadás sikere?

Portfolio
Talán magát az ukrán haderőt is meglepte az ország keleti felében indított offenzíva sikerességének mértéke. Az orosz haderő és az őket támogató luhanszki milíciák kötelékében teljes az összeomlás, ezt mutatja harckocsik tucatjainak hátrahagyása is – egyebek mellett erről beszélt Huszák Dániel, a Portfolio Globál rovatának vezető elemzője a Portfolio Checklist hétfői adásában.

Az orosz védelmi minisztérium tervezett visszavonulásról beszél, miközben egyes nyugati elemzők szerint a napokban indított ukrán offenzíva már fordulópont lehet. Ha van is terv arra, hogy széles körben mozgósítsanak az oroszok, nem tudjuk, mekkora a be nem vetett csapataik harcértéke, hiszen korábban is voltak már motivációs gondok – mondta Huszák Dániel, a Portfolio Globál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés